Advoco Communication 

Advoco erbjuder molntjänster som håller ihop och effektiviserar kundens verksamhet. Gemensamt för våra tjänster är att de förenklar - våra telefonitjänster är enkla och välkomnande och vår fordonsportal sparar både tid och pengar för användaren.  

Advoco Communication erbjuder en skalbar molnlösning för telefoni som passar alla - från det lilla företaget som bara vill ha ett huvudnummer till ett större företag med mer komplexa krav på fungerande telefoni. Med Advocos app kan flera av er svara på inkommande samtal eller koppla vidare till en kollega och se till att kunden får snabba svar.

Portify erbjuder en molntjänst för fordonsadministration. Tjänsten skapades för kunder som har poolbilar och hanterar alla typer av fordon; cyklar, släp, gräsklippare, eller städmaskiner. Effektiva integrationer mot transportstyrelsen, bränsleleverantörer, telematikleverantörer, med flera, automatiserar och förenklar kundernas vardag.

Med tillgänglighet som är bäst i klassen och dokumenterat kvalitetstänkande är vi en långsiktig och pålitlig partner som brinner för enkelhet och som har förmågan att lyssna på dina behov.

advoco.se

Kundexempel 

Kontakta oss

Björn Sjöstrand


08-749 47 00
info@advoco.se